Van idee tot uitvoering

De belofte van Crowd and Company

“Alles wat we doen, is gebaseerd op de behoeften en het gedrag van klanten. We zijn open, transparant en resultaatgericht. Wij geloven in goed onderzoeken, betrekken, veel proberen, leren door te doen en samen te genieten van het resultaat. Ons hoogste doel? Het einde van de ‘veel gestelde vragen’. Wij willen dat het idee en de uitvoering zo goed zijn, dat je die niet meer nodig hebt, en dat medewerkers zelf in staat zijn om op alle vragen een antwoord te geven”

Crowd and Company, Serieus Creatief sinds 2011

Van idee tot uitvoering

De belofte van Crowd and Company

“Alles wat we doen, is gebaseerd op de behoeften en het gedrag van klanten. We zijn open, transparant en resultaatgericht. Wij geloven in goed onderzoeken, betrekken, veel proberen, leren door te doen en samen te genieten van het resultaat. Ons hoogste doel? het einde van de ‘veel gestelde vragen’. Wij willen dat het idee en de uitvoering zo goed zijn, dat je die niet meer nodig hebt, en dat medewerkers zelf in staat zijn om op alle vragen een antwoord te geven”

Crowd and Company, 2011

Wij zijn Crowd and CO.

Ben Vloon
Ben Vloon

Ben is het innovatietalent en aanjager van Crowd and Company. Onder het motto ‘Verbeter de wereld, begin!’ verbindt hij mensen met mensen én mensen met organisaties. Op die manier brengt hij organisaties in beweging vanuit het perspectief van de klant, aanvrager en al die andere die gebruik maken van jouw dienstverlening.

Hij heeft veel (internationale) programma-ervaring en weet hij voor elk vraagstuk een effectieve routekaart naar een oplossing te bedenken die hij graag zelf faciliteert. Ben is groot fan van de ‘ontwerpende aanpak’ en zet zich graag in voor publieke dienstverleners en organisaties met een maatschappelijk doel.

Naast zijn rol bij Crowd and Company geeft hij gastlessen in Customer Experience Design en Service Design op verschillende hogescholen, enthousiasmeert hij leerlingen op (V)MBO scholen op het gebied van ondernemerschap en kun je hem altijd vragen om een weekend door te halen voor het goede doel.

Lia van<br />
der Goot
Lia van
der Goot

Lia heeft jarenlange ervaring in HRM en Leidinggeven op Interim -en Contractbasis. Lia realiseert zaken door een vakkundige, stimulerende en pragmatische aanpak, vanuit visie en met lef en drive.

Medewerkers zijn de drijvende kracht achter spraakmakende klantervaringen. Onder het motto ‘buiten winnen doe je door binnen te beginnen’ realiseert ze interne samenwerkingen waarmee silo’s worden overbrugd.

Zij combineert ‘leidinggeven met HR’, ’talent met targets’, ‘werk met plezier’ en ‘vertrouwen met verantwoordelijkheid’.