Service Design2021-04-11T14:13:12+00:00

Service Design

“Design for Good”

Diensten waar mensen graag gebruik van maken. Dat is waar wij de wereld van klanten beter mee willen maken. Door middel van Service Design brengen we het proces van vernieuwen, verbeteren en onderscheiden op gang. Wij ontwerpen en implementeren naadloze en moeiteloze diensverlening en nieuwe producten voor organisaties én voor hun klanten.

Wij zorgen ervoor dat diensten en dienstverlening gemakkelijk te begrijpen zijn. Betrouwbaar. Frictieloos. Prettig.

Goede dienstverlening en de beste producten zijn geslaagd als gebruikers ervaren wat ze verwachten. Dat doen we door dienstverlening intuitief te maken, altijd vanuit het perspectief van de gebruiker.

Resultaat?

Tevreden gebruikers, medewerkers die tijd overhouden om bij te dragen aan succes van de organisatie en ruimte om te vernieuwen.

Voorbeelden

Optimalisatie bestaande digitale dienstverlening

Het Juridisch Loket Nederland is verantwoordelijk voor verstrekking van gratis eerstelijns juridische dienstverlening voor een grote doelgroep. Naar aanleiding van de vraag ‘hoe realiseren we groei van 600K klantcontacten naar 1000K klantcontacten op basis van hetzelfde budget’ realiseerden we samen met TamTam de transformatie van de oude naar het geoptimaliseerde bedienmodel.

(lees hier de hele case)

Onderzoek naar effectieve digital commerce

Onze opdrachtgever met 8 werkmaatschappijen in NL en BE (allemaal verschillende producten in dezelfde categorie) was op zoek naar een doelmatige digital strategie op groepsniveau. Wij deden onderzoek, analyseerden en zetten het proces van transformatie in werking.

(lees hier de hele case)

Salesteam uitbreiden met online sales kanaal

De opdrachtgever is een specialist op het gebied van industriële automatisering (inkoop, verkoop, reparatie) en wil groeien. Om die groei te realiseren is een online conversiekanaal nodig. Wij leiden het programma in de rol als ontwerper en productowner e-commerce.

(lees hier de hele case)

oude foto van man met videobril
Ga naar de bovenkant