“Serieus Creatief sinds 2011”

“Achteraf lijkt elk briljant idee wel heel erg logisch”

Daar is geen woord aan gelogen. Maar briljante ideeën ontstaan niet zomaar. Die ontstaan in een logische volgorde. Door uitgangspunten af te spreken. Door dwars te denken, en door lateraal te denken.

Door af te leren en aan te leren. Door toegepast eigenwijs te zijn en soms ‘nee’ durven te zeggen waar ‘ja’ veel logischer lijkt of makkelijker is.

En door te accepteren dat de mooiste bloemen groeien aan de rand van de afgrond. En dat het de kunst is om die te plukken, zonder dat je in de donkere onzekerheid stort. Daarvoor heb je goede reisbegeleiding nodig. Bij voorkeur van buiten je eigen organisatie.

Daar komen wij in beeld. Onafhankelijk. Jeugdig volwassen. Creatief en rechtvaardig. Vol bulten en schrammen, omdat we zelf ook allemaal wel eens heel hard tegen de muur zijn gegaan tijdens onze zoektochten naar briljante ideeën. En daar zoveel van geleerd hebben dat we zeker weten dat het jou niet overkomt.

Wij begeleiden je organisatie, je team of je afdeling. Met het bedenken van het briljante idee, en als je dat wilt zelfs bij de uitvoering van dat idee. Want dat zijn wij ook, praktische begeleiders bij de uitvoering. Waarbij de leerervaring van de organisatie voorop staat. Zodat je daarna zelf succesvol verder kunt.

“You can analyse the past, but you need to design the future.”, Dr. Edward Do Bono