Teamontwikkeling

Slagvaardig en wendbaar

Organisaties willen slagvaardiger en wendbaarder worden. Concreet van actie naar succes. Medewerkers willen waardering, uitdaging, betrokkenheid en begeleiding. Concreet van leren naar ontwikkeling.

Wij weten hoe het organisaties lukt om voortdurend bezig zijn met hun eigen ontwikkeling, gedreven door de ambitie om te excelleren. Elementen waar medewerkers met energie en plezier een bijdrage aan willen leveren!

Juist deze organisaties zijn succesvol en betekenisvol: klanten zijn tevreden en medewerkers werken er met plezier én ontwikkelen zichzelf. 

Succesvolle geïntegreerde aanpak

Organisatieontwikkeling is succesvol als je het geïntegreerd en breed aanpakt. Het bedenken van een visie, missie en formuleren van plannen, het onderzoeken van de kernkwaliteiten of het maken van persoonlijke ontwikkelingsplannen zijn stuk voor stuk zinvolle activiteiten, die alleen in onderlinge samenhang waarde krijgen.

Crowd and Co werkt op het snijvlak van bedrijfsstrategie en HR. Ons startpunt is altijd de vraag van de organisatie. Maar vaak gaan we nét even verder dan deze vraag. We ondersteunen organisaties bij het oplossen van de aanleiding van hun vraag. Hiermee realiseren we een duurzame oplossing en een stevig fundament om als organisatie zelfstandig mee verder te gaan.

Wat wij doen

  • Begeleiding bij fusies, groei en krimp
  • Begeleiding bij integratie van bedrijfsactiviteiten en bedrijfsonderdelen
  • Begeleiding bij organisatie -en leiderschapsontwikkeling
  • Organiseren van ontdek-betrek-vertrek sessies om verandering blijvend succesvol te maken