Digital Commerce Development.

Digitaliseren op topsnelheid

Of je nu een bestaande webshop hebt, of er één wilt bouwen, wij weten hoe je snel en effectief tot resultaat komt. In heldere stappen van concept naar de eerste online order, met alles wat daarbij komt kijken, zowel aan de technische kant als de organisatorische kant.

Op die manier richten wij online en organisatie in voor online conversie met herhaalkracht.

Onze bouwstenen

  • MVP definitie en planning
  • Begeleiding van de  selectie voor het e-commerce platform met de juiste prijs/prestatieverhouding voor nu en in de toekomst
  • Uitvoering MVP implementaties met geselecteerd partners (platform onafhankelijk)
  • Realisatie integraties met bestaande ERP’s, PIM’s en andere administratieve systemen
  • Inrichten organisatie voor online pre-sales, sales en post-sales service -en fullfilment processen

Referentieprojecten

Optimalisatie bestaande digitale dienstverlening 

Het Juridisch Loket Nederland is verantwoordelijk voor verstrekking van gratis eerstelijns juridische dienstverlening voor een grote doelgroep. Naar aanleiding van de vraag ‘hoe realiseren we groei van 600K klantcontacten naar 1000K klantcontacten op basis van hetzelfde budget’ realiseerden we samen met TamTam de transformatie van de oude naar het geoptimaliseerde bedienmodel.

(lees hier de hele case)

Onderzoek naar effectieve digital commerce

Onze opdrachtgever met 8 werkmaatschappijen in NL en BE (allemaal verschillende producten in dezelfde categorie) was op zoek naar een doelmatige digital strategie op groepsniveau. Wij deden onderzoek, analyseerden en zetten het proces van transformatie in werking.

(lees hier de hele case)

Uitbreiding met online sales kanaal

De opdrachtgever is een specialist op het gebied van industriële automatisering (inkoop, verkoop, reparatie) en wil groeien. Om die groei te realiseren is een online conversiekanaal nodig. Wij leiden het programma in de rol als ontwerper en productowner e-commerce.

(lees hier de hele case)

Meer weten? Mail ons!