Alles wat we doen, is gebaseerd op de behoeften en het gedrag van klanten. We zijn open, transparant en resultaatgericht. Wij geloven in goed onderzoeken, betrekken, veel proberen, leren door te doen en samen te genieten van het resultaat. Ons hoogste doel? het einde van de ‘veel gestelde vragen’. Wij willen dat het idee en de uitvoering zo goed zijn, dat je die niet meer nodig hebt.

Crowd and Co, 2011

Ben Vloon

Ben Vloon

Service + Experience Designer

Ben is het innovatietalent van Crowd and Company. Onder het motto ‘Verbeter de wereld, begin!’ verbindt hij mensen met mensen én mensen met organisaties. Op die manier brengt hij organisaties in beweging vanuit het perspectief van de klant.

Dat doet hij door middel van Service Design en Propositieontwerp. Al meer dan 8 jaar voor Crowd and Co, daarvoor voor diverse profit en non-profit organisaties.

Hij is gek op onderzoek aan de keukentafel, intervisie en het omzetten van inzichten in nieuwe kansen voor klanten en medewerkers.

Ben heeft veel (internationale) sales -en marketing-ervaring en een voorliefde voor Spanje en het Midden-Oosten.

Naast zijn rol bij Crowd and Company geeft hij gastlessen in Customer Experience Design en Service Design op verschillende hogescholen, enthousiasmeert hij leerlingen op (V)MBO scholen op het gebied van ondernemerschap en kun je hem altijd vragen om een weekend door te halen voor het goede doel.

Lia van der Goot

Lia van der Goot

Interim HR Businesspartner, Agile coach

“Klantervaringen worden gemaakt door medewerkers.”

Lia is de HR Business Partner met lef en ervaring. Ze heeft jarenlange ervaring in HRM, Corporate Agility, Lean, Leidinggeven en Design Thinking.

Lia weet hoe je medewerkers prikkelt, motiveert en enthousiasmeert om deel te nemen bij de verandering in je organisatie, en ondersteunt hen om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Zij combineert ‘leidinggeven met HR’, ’talent met targets’, ‘werk met plezier’, ‘verbinden met resultaat’ en ‘vertrouwen met verantwoordelijkheid’.

Naast haar rol bij Crowd and Company is ze bestuurslid bij Stichting Leergeld en coached ze sporters door middel van ECO Coaching.

Partners van Crowd and Company

Aad is de grafisch ontwerper, graphic recorder, illustrator en graphic artist. Een echte plaatjesmaker. Hij vertaalt visie, strategie en toekomstdromen in heldere beelden zodat ze gedeeld kunnen worden in organisaties en daarbuiten.

Door relevante informatie in de juiste beeldende vorm te gieten, met behulp van illustraties, grafisch ontwerp en infographics.

Als het niet in één beeld past en we willen het toch uitleggen, dan maken we er soms samen gewoon een weergaloos spel van. Zoals ‘Autastica’, het grote spel over autisme. En het ‘Grote Gastvrijheidspel’.

Aad zelf past ook in een plaatje! Zou ook gek zijn als het niet zo was…

Aad van Altena

Aad van Altena

Benno is de verander-partner van Crowd and Company

Hij is en gedreven specialist op het gebied van transformatie van mens en organisatie en kan je alles vertellen over systemisch-transformeren.

Waar in de literatuur wordt beweerd dat circa 75% van de veranderingen mislukken, bewijst hij dat 100% slagingskans net zo goed tot de mogelijkheden behoort!

Zijn expertise richt zich op de mensen in de organisatie en op de bedrijfskundige processen. Hij ondersteunt op een bevlogen manier de mensen om door het veranderproces heen te komen. Vanaf de zijlijn brengt hij iedereen in positie om de rol en verantwoordelijkheid vol te nemen in het veranderproces. Dat maakt organisaties sterk. En vooral ook onafhankelijk van hem. “Want uiteindelijk ben ik maar tijdelijke passant!”

Naast zijn werkzaamheden als adviseur is hij coach bij ‘de Noorderlingen’ en doceert hij ondernemerschap aan MBO’s.

Benno Rijpkema

Benno Rijpkema