De belofte van Crowd and Company

“Alles wat we doen, is gebaseerd op de behoeften en het gedrag van klanten. We zijn open, transparant en resultaatgericht. Wij geloven in goed onderzoeken, betrekken, veel proberen, leren door te doen en samen te genieten van het resultaat. Ons hoogste doel? het einde van de ‘veel gestelde vragen’. Wij willen dat het idee en de uitvoering zo goed zijn, dat je die niet meer nodig hebt, en dat medewerkers zelf in staat zijn om op alle vragen een antwoord te geven”

Crowd and Co, 2011

Wij zijn Crowd and Co.

Ben Vloon

Ben Vloon

‘Dat kan toch anders’-man

Ben is het innovatietalent en aanjager van Crowd and Company. Onder het motto ‘Verbeter de wereld, begin!’ verbindt hij mensen met mensen én mensen met organisaties. Op die manier brengt hij organisaties in beweging vanuit het perspectief van de klant.

Door te beginnen met wat er vaak al is en op basis van beheersbare risico’s in een onvoorspelbare omgeving komt hij écht snel tot verrassende nieuwe diensten en producten waar organisaties direct waarde mee kunnen realiseren.

Ben heeft veel (internationale) sales -en marketing-ervaring + Interim ervaring op management posities en weet hij voor elk vraagstuk een effectieve sessie te bedenken die hij graag zelf faciliteert.

Naast zijn rol bij Crowd and Company geeft hij gastlessen in Customer Experience Design en Service Design op verschillende hogescholen, enthousiasmeert hij leerlingen op (V)MBO scholen op het gebied van ondernemerschap en kun je hem altijd vragen om een weekend door te halen voor het goede doel.

Lia van der Goot

Lia van der Goot

(Interim) HR Management en Advies

Lia heeft jarenlange ervaring in HRM en Leidinggeven op Interim -en Contractbasis. Lia realiseert zaken door een vakkundige, stimulerende en pragmatische aanpak, vanuit visie en met lef en drive.

Zij combineert ‘leidinggeven met HR’, ’talent met targets’, ‘werk met plezier’ en ‘vertrouwen met verantwoordelijkheid’. Naast haar rol bij Crowd and Company is ze bestuurslid bij Stichting Leergeld Leeuwarden en coached ze sporters.

Samenwerkers

Aad is de grafisch ontwerper, graphic recorder, illustrator en graphic artist. Een echte plaatjesmaker. Hij vertaalt visie, strategie en toekomstdromen in heldere beelden zodat ze gedeeld kunnen worden in organisaties en daarbuiten.

Door relevante informatie in de juiste beeldende vorm te gieten, met behulp van illustraties, grafisch ontwerp en infographics.

Als het niet in één beeld past en we willen het toch uitleggen, dan maken we er soms samen gewoon een weergaloos spel van. Zoals ‘Autastica’, het grote spel over autisme. En het ‘Grote Gastvrijheidspel’.

Aad van Altena

Aad van Altena

Concept en Art Director