Gun je team een fantastisch 2022!

Boek nu ‘Jaarplan in 1 dag’

Speciaal voor jullie!

Directeuren, bestuurders, managers, management-teams, teamleiders, verkoop-teams, marketing-teams, HR-Teams… wat hebben jullie veel te verduren gehad de afgelopen twee jaar.

Thuiswerken, thuis zorgen, thuis onderwijzen. Nu de toekomst er weer wat zonniger uitziet is het tijd om na te denken over … die toekomst. Tijd om weer in échte verbinding te komen met elkaar.

2022 samen goed beginnen, begint nu! Speciaal voor teams hebben we een dagprogramma ontwikkeld. “Jaarplan in 1 dag’. Samen als team of afdeling op een effectieve en ontspannen manier werken aan de haalbare doelen voor 2022, met tussendoor energizers, lunch en andere activiteiten om er een waardevolle dag van te maken.

De perfecte start van 2022 in één dag: het programma

De dag start met samen achteruitkijken, om te ontdekken en leren van wat er goed ging en wat er beter kan. Maar vooral weer duidelijk krijgen waar het allemaal om écht om gaat.

Om vervolgens antwoord te geven op de belangrijke vraag “Waar staan we voor en waar gaan we voor”. De missie weer scherp op het netvlies. Niet alles opnieuw bedenken, maar vooral weer helder neerzetten, zodat we allemaal hetzelfde verhaal hebben en we dezelfde doelen nastreven. Dat is prettig voor de klant, het team, het brengt rust, reinheid en regelmaat en een beter rendement.

Behapbaar maken voor de korte termijn: Hoe gaan we bijdragen aan de realisatie van de missie in een periode van een jaar of 3? En wat moeten we dan in 2022 doen? Welke projecten horen daarbij? En welke mensen? Wanneer is het geslaagd?

Hoe houden we de vaart erin, wat moeten we wanneer opleveren en wie kan wie helpen? Logische vragen, waarop we logische antwoorden formuleren. Dan hoef je daar verder het hele jaar niet meer over na te denken.

Omdat ieder team anders is, bespreken we vooraf hoe de dag er definitief uitziet. Want samen vormgeven = samen resultaat realiseren.

jump start cable

Een jaar lang resultaat

Het resultaat?

Een prachtige functionele team-re-building-dag. Maar ook concreet resultaat op 1 A4-tje. Een plan waar je verder mee komt. Meetbaar, realiseerbaar en schaalbaar. Daar heb je een jaar lang plezier van.

Door in deze energieke teamworkshop een vertaling te maken van strategie naar werkbare jaardoelen en initiatieven, is het realiseren van je jaarplan geen verrassing meer, maar een geplande bezigheid waarop je gedurende het jaar bij kunt sturen. Dat werkt wel heel erg ontspannen!

Ja, ik gun mijn team een fantastische start van 2022!

Stuur ons je gegevens, dan nemen wij contact met je op.

Liever iemand direct aan de lijn? Bel of app op 0626 310940