Verbeter de wereld. Begin!

Verbeter de wereld. Begin!

Dat heb je vaker van ons gehoord. Dat past ook wel bij ons. Als het even kan, springen wij in onze oranje rubberlaarzen om aan de slag te gaan. Snel tot resultaat komen op een pragmatische manier, en vooral ‘slimme dingen verzinnen waar je bij staat’. Bij voorkeur midden in de organisatie van onze klanten. Dat noemen wij ‘Customer Experience Coaching’.

Wat als … onze klanten het zelf zouden doen?

Je zult het niet vaak horen van bureaus, adviseurs en consultants. ‘Gaat u het lekker zelf doen’. Het zou het einde van hun verdienmodel zijn. Wij zijn toegepast eigenwijs, en wij denken daar toch echt anders over. Wij adviseren juist dat klanten het vooral zelf te gaan doen.

Nieuw: De gratis Crowd+Co CX-starterkit

Via deze link kom je op de bestelpagina van de gratis “Crowd+Co CX-starterkit”. Als je daar je gegevens achterlaat, dan sturen wij je direct een starterkit. In die starterkit vind je … nee, dat zeggen we niet, dat zie je vanzelf wel. Wat wij op voorhand beloven is dat we je op een hele eenvoudige manier gaan helpen om te verbeteren vanuit klantperspectief.

En wij zelf dan?

Wij hebben de afgelopen periode hele leuke dingen gedaan. En we gaan de komende periode weer mooie dingen doen. Voor opdrachtgevers, voor leerlingen en voor onszelf. Want we willen groeien. Samen met nieuwe mensen in Crowd and Co.

Dingen die wij de afgelopen periode deden:

  • Menzis SamenGezondCustomer Experience Design
  • Museum in Friesland – Merk en Positionering
  • Producent en Retailer in Food – Merk en Positionering
  • Een andere Producent in Food – Inspiratie en Validatiesessies voor een nieuw concept
  • NHL/Stenden – Inspiratiesessie KennisMaken in een zaal met 800 bevlogen onderwijsmensen
  • ROC Friese Poort – ‘Breng de visie naar de werkvloer’, Interim HR.

Dingen die wij (willen) gaan doen

Natuurlijk zijn we samen met onze klanten heel hard aan de slag om te verbeteren vanuit klantperspectief, maar daarnaast dagen we onszelf ook voortdurend uit om een bijdrage te leveren aan groei en ontwikkeling van volgende generaties. Dat vinden wij belangrijk. En erg inspirerend. Dit gaan we sowieso doen tot en met het einde van het jaar:

  • Ondernemerscoach VMBO Amsterdam (via JINC) – een prachtige kans om een groep leerlingen van VMBO-3 te coachen op weg naar de uitdagende wereld van ondernemerschap.
  • Sparkin* – Nog beter worden in ‘Employee Experience Design’ – Daar zijn we al een tijdje mee bezig en dat brengen we al in de praktijk, maar we gaan het nog beter maken. Als je daar nu al interesse in hebt, bel dan met Lia op 0624 750570. Zij kan je er op een hele inspirerende manier alles over vertellen!
  • Een omgeving voor groei realiseren voor afgestudeerde talenten en starters op de arbeidsmarkt. Dat vraagt om opdrachten en vraagstukken waar we worden uitgedaagd om te werken aan overdracht van onze eigen kennis door jonge, net afgestudeerde talenten de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Heb je een uitdaging? Dan komen we graag bij je op bezoek om dat te bespreken, onze visie te delen en samen stappen te zetten op weg naar een oplossing. Bel Ben op 0626-310940 voor meer informatie.