2017: Nog slechts 51 weken!

Gelukkig Nieuwjaar! De eerste week van 2017 is voorbij. De kop is er af.

‘Verbeter de wereld, begin!
“De tiid hâldt gjin skoft *)” En zo is het maar net. Voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Zo ging het in 2016 ook bij Crowd+Co. En bij onze klanten, stagiaires en meewerkers. Geen tijd te verliezen dus. De hoogste tijd om alle dingen die je wilt doen, gewoon te gaan doen. Of zoals wij graag zeggen: ‘Verbeter de wereld, begin’.

Spannende tijden
Het zijn spannende tijden. Wij waren ‘live’ getuige van de behoefte van onze klanten om te verbeteren, vooruit te kijken, door te breken en soms het roer radicaal om te gooien. Onze klanten zagen kansen om uit te breiden, over te nemen en te integreren. Maar vooral om te veranderen vanuit het perspectief van de klant!

Customer Experience Design breekt door.
Dat merkten wij voor het eerst in 2015. Nog meer in 2016. De doorbraak komt volgens ons omdat onze opdrachtgevers zich realiseren dat het doel van hun onderneming niet is om geld te verdienen, maar om klanten te vinden, te boeien en duurzaam te binden. En dat is nou net de kracht van Customer Experience Design!

Mooie dingen bedenken en maken
Vorig jaar stond bij ons in het teken van mooie dingen bedenken en maken. Soms heel groot, soms heel klein, maar altijd vanuit onze missie ‘klanten helpen om de beste versie van zichzelf te ontwikkelen.’ Dat klinkt simpel, maar voor veel organisaties is het lastig om te starten.

2017: Nog slechts 51 weken!
En daar helpen we graag een handje bij. Tijd voor de eerste stap. Je hebt een idee, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je hebt een ambitie, maar weet niet hoe je die kunt realiseren. Je wilt beweging, maar je hebt een aanjager nodig. Je wilt groei zonder extra kosten, maar hoe doe je dat? Komt je bekend voor? Bel of mail dan zo snel mogelijk. Voordat je het weet is er weer een jaar voorbij. Veel plezier dit jaar!

Ben.

*) “De tiid hâldt gjin skoft” – dat is Fries voor ‘Time flies when you’re having fun’.