Interim Marketeers voor 

NIEUWE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Je krijgt maar één keer de kans voor de eerste indruk. Dat geldt ook voor de succesvolle introductie van een nieuw product of nieuwe dienst.

Wij gaan zij-aan-zij met medewerkers aan de slag om de huidige en gewenste klantreis in kaart te brengen op basis van een scherp kader in de vorm van missie/visie/merk/behoefte/belofte/bewijs.

Vervolgens begeleiden we medewerkers actief om klantinzichten te leren herkennen, innovatieve oplossingen te leren ontwikkelen en die vervolgens succesvol uit te rollen. Ontwikkelen van ondernemerschap vormt daarbij de rode draad.

Interim Marketeers voor 

BESTAANDE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Een product of dienst is nooit af. Invloeden van buitenaf leiden doorlopend tot veranderende vraag.

Dienstverlening die klanten thuis ervaren bij Bol of Coolblue worden de nieuwe norm, en veranderen de verwachtingen van klanten. Meegroeien met die trends en ontwikkelingen is daarom essentieel om klanten te blijven vinden, binden en boeien.

Samen met medewerkers richten wij een programma in waarin zij leren ontdekken wat klanten écht vragen, hoe ze kansen kunnen herkennen en hoe ze dat vervolgens kunnen vertalen verbeterde klantervaringen en een gezond rendement.

witte tekst omdat ik ook niet alle html code begrijp.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze toegevoegde waarde als

Interim Marketeers?

Stuur ons via hier een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bellen of Appen kan natuurlijk ook. Ben zijn nummer is 0626-310940