Kickstarter voor je organisatie

Organisaties raken bedreven in klantgericht ondernemen. Dat zien wij aan het aantal ‘Customer Experience’ initiatieven in Nederland. Maar als je nog niet eens begonnen bent, waar begin je dan? Wil je je organisatie in beweging brengen om ‘klantgericht’ te werken en zoek je een interactieve manier om daar mee te starten?

Je laatste kans op duurzaam concurrentievoordeel

Het creëren van ultieme klantbeleving is een van de weinige nog realiseerbare duurzame concurrentievoordelen. Het levert enorm veel klantwaarde op en verbetert je rendement.

Tot op heden zien we dat de meeste organisaties zijn blijven steken op het niveau van communicatie en de inzet van verschillende media op verschillende contactmomenten om een beleving te optimaliseren en wellicht zelfs te creëren. Dit wordt nog eens versterkt door alle technologische mogelijkheden die ons ter beschikking staan.

Het resultaat? obligatie ‘dankjewel’-kaartjes en de irritante mailtjes met de vraag om je mening te geven waarmee je je klant alleen maar verder van je vervreemd.

Als we het hebben over end-to-end klantervaringen, waarin de klant actief betrokken is bij het vormgeven van die beleving, kunnen we aan de voorkant nog de kanalen en media inzetten.

Maar uiteindelijk gaat het om waarde-creatie die vooral de beoogde merkwaarde moet versterken.

Het waarmaken van deze waarde-creatie gaat verder dan het definiëren van persona’s, het vaststellen van customer journey’s en de inzet van verschillende media op verschillende touchpoints.

Klantbeleving is een mindset

(en geen functie)

Wie is binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor een fantastische beleving bij uw klanten? Marketing en IT? Misschien Commercie? Het is niet alleen het spel van marketing-communicatie, IT en klantcontactcenter of de buitendienst. Klantbeleving raakt de hele organisatie. Het gaat om competenties, besturing, kpi’s, processen, houding en gedrag.

Is jouw organisatie echt klaar om die ultieme klantbeleving van begin tot eind te creëren of blijft u op het niveau van omni-channel communicatie met als primair doel de transactie?

Ben vertelt het hele verhaal in 1,5 uur (en een beetje)

Afhankelijk van je doelstelling stelt Ben een verhaal samen. Centraal in het verhaal staan goede voorbeelden, slechte voorbeelden, de anatomie van de klantreis, dingen waar je morgen al mee kunt beginnen en een routekaart naar succesvol beginnen met het grote werk.

Investering

De Inspiratiesessie is er al vanaf Eur 1950,00 exclusief btw

Dit bedrag is inclusief:

  • Briefing, intake, sessie op locatie
  • 10 Crowd and Company starterkits om morgen te beginnen
  • Een gratis consult ‘de dag na de Kickstart’
  • Ongelimiteerde groepsgrootte (huidig record: 800 mensen in de Martinihal)

Speciale wensen bespreek ik graag tijdens de intake. Als je nu al vragen hebt: bel gerust!

Meer weten?