Ontmoet de experts

Of je nu zoekt naar specifieke ondersteuning bij het ontwikkelen van je customer experience strategie+implementatie, de vertaling van klantinzichten in de beste klantervaring, de beste manier om je medewerkers de gekozen strategie te laten uitvoeren of als je behoefte hebt aan een scherpe positionering: wij zorgen ervoor dat je altijd met de juiste expert aan tafel zit!

Ben Vloon

Ben Vloon

Customer Experience Designer

Ben is de Customer Experience Designer die helpt om organisaties zich tijdens de hele klantreis van hun beste kant te laten zien.

Onder het motto ‘Verbeter de wereld, begin!’ verbetert hij klantwaarde en rendement en brengt hij organisaties in beweging.

Op het juiste tempo, met veel energie, altijd vanuit het perspectief van de klant en bij voorkeur met een groep enthousiaste medewerkers van de opdrachtgever..

Ben heeft een schat aan (internationale) marketing-ervaring en spreekt Nederlands, Engels en Spaans

Lia van der Goot

Lia van der Goot

HR Business Partner

"Klantervaringen worden gemaakt door medewerkers."

Lia is de HR Business Partner met lef en ervaring. Ze heeft jarenlange ervaring in HRM, Lean, Leidinggeven en Design Thinking. Lia weet hoe je medewerkers prikkelt, motiveert en enthousiasmeert om deel te nemen bij de verandering in je organisatie, en ondersteunt hen om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Zij combineert ‘leidinggeven met HR’, ’talent met targets’,‘lullen met poetsen’, ‘werk met plezier’, ‘verbinden met resultaat’ en ‘vertrouwen met verantwoordelijkheid’.

Wopke van der Zee

Wopke van der Zee

Marketing-Strateeg

Wopke is een meester in het herkennen, ontwikkelen en realiseren van onderscheidende strategieën, waarmee hij organisaties in staat stelt om de beste versie van zichzelf te worden!

Wopke is strategisch businesspartner van Crowd and Company

Gezocht:

Gezocht:

Service Designers,
Experience Designers,
Marketing-Superstars,

Voor klanten en onszelf zijn we regelmatig zoek naar talent.

Ben jij een Service-Designer of zou je het dolgraag willen worden? Ben jij een Customer Experience Designer, Marketing-Superstar of ben jij de natural-born Facilitator? Dan willen we dolgraag kennis met je maken.

In kernwoorden? Lef in je donder, Snelle denker, Toegepast eigenwijs, Verzint slimme dingen waar je bij staat. Overtuigend, type ‘Trust me, I’m a doctor’.

Stuur Ben, Wopke of Lia een berichtje, dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.

Onze partners