Privacybeleid van www.crowdandco.nl

Privacy beleid van Crowd and Company,

Gevestigd aan de Westersingel 4 8913 CK Leeuwarden is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:

Westersingel 4,
8913 CK Leeuwarden
Tel: 0626310940
www.crowdandco.nl

Functionaris Gegevensbescherming

Ben Vloon is de Functionaris Gegevensbescherming van Crowd and Company

Hij is te bereiken via AVG@crowdandco.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Crowd and Company verwerkt uitsluitend persoonsgegevens die wij krijgen van opdrachtgevers die gebruik maken van onze diensten of van personenen die deze gegevens zelf aan ons verstrekken.

Hoe verwerken wij bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens? 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via avg@crowdandco.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Gegevens die wij verwerken

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Facturatiegegevens (Bankrekening, BTW nummer, Vestigingsgegevens)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  • Wij bewaren persoonsgegevens van derden maximaal 6 maanden of korter indien een project in opdracht van een klant eerder is afgerond
  • Wij bewaren fiscale gegevens maximaal 7 jaar, of langer indien de wetgever daarom vraagt
  • Crowd and Company verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld de belastingdienst)

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

  • Crowd and Company gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Crowd and Company en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
  • Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar avg@crowdandco.nl.
  • Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
  • Crowd and Company wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Crowd and Company neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via avg@crowdandco.nl

Crowd and Company verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Crowd and Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn 12 maanden  > Facturatie
Personalia > Bewaartermijn 12 maanden > Facturatie en Contact
Bedrijfsgegevens > Bewaartermijn 12 maanden > Facturatie en Contact
Adres > Bewaartermijn 12 maanden > Facturatie en Contact

Meer weten over de AVG? Klik dan hier

Analyses

Google Analytics,
Clicky en
Google Analytics met geanonimiseerd IP Persoonsgegevens:

Cookie en Gebruiksgegevens

Contact met de gebruiker

Contactformulier

Persoonsgegevens: e-mailadres en telefoonnummer

Contactinformatie

Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

Crowd and Company, Westersingel 4, 8913 CK Leeuwarden

Eigenaar contact-e-mailadres: AVG@crowdandco.nl